Doi dintre suspecţii în cazul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner au fost prinşi. Ei au fost depistaţi în Irlanda de Nord şi Scoţia, iar poliţiştii continuă cercetările pentru prinderea celui de-al treilea suspect.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Decizie de arestare preventivă în lipsă pentru cei trei suspecţi în cazul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner/ Ei au fost daţi în urmărire de poliţişti

UPDATE: Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că Minae Cristian Marian a fost depistat în Irlanda de Nord, iar Ghiţă Laurenţiu în Scoţia.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Poţiţia Română anunţă, duminică, prinderea a doi dintre suspecţii în cazul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner.

”În urma cooperării poliţieneşti internaţionale, dintre autorităţile române şi cele din Ungaria, Franţa, Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, precum şi Republica Irlanda, Poliţia Română a localizat doi bărbaţi, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiţi în cauză, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, respectiv în Scoţia şi Irlanda de Nord”, anunţă Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că cei doi au fost depistaţi de partenerii externi, pe baza informaţiilor oferite de Poliţia Română.

”În cauză, poliţiştii au informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, cu privire la localizarea şi depistarea celor doi, care a solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi devansarea termenului stabilit iniţial, astfel că, pe numele bărbaţilor au fost emise mandate de arestare preventivă şi, respectiv, mandate internaţionale de arestare. Ulterior, autorităţile române au transmis autorităţilor din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord mandatele internaţionale de arestare, în vederea punerii în executare a acestora”, a mai precizat sursa citată.

Poliţiştii continuă activităţile specifice, pentru localizarea celui de-al treilea bărbat, bănuit în cauză.

Judecătorii stabiliseră pentru 22 noiembrie termenul de judecată în cazul mandatelor de arestare preventivă în lipsă, pentru a fi îndeplinită procedura de citare a inculpaţilor.

În noaptea de sâmbătă spre duminică însă s-a judecat cauza, fiind emise mandate de arestare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.