Doi copii cu vârste de opt, respectiv zece ani, s-au înecat, luni după-amiază, în râul Argeş, în apropierea localităţii Curcani, judeţul Călăraşi, trupurile celor doi fiind scoase din apă de către pompieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunciat dat publcitiăţii duminică de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, un echipaj profesionist de căutare din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa a fost solicitat să intervină, luni după-amiază, pentru căutarea a doi copii care s-au înecat în râul Argeş.

Mai mulţi localnici au sunat la 112, după ce i-au văzut pe cei doi băieţi la câţiva metri în apropiere de mal, după care au observat că nu mai ies din apă.

Pompierii militari au intervenit cu o barcă pneumatică, cu cange, cordiţe şi ancore şi au desfăşurat operaţiuni de căutare - salvare a persoanelor timp de aproximativ trei ore.

Primul a fost găsit trupul neînsufleţit al băiatului de opt ani, câteva minute mai târziu fiind scos din apă şi cavadrul copilului de zece ani.

ISU Călăraşi precizează că poliţiştii urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care cei doi copii şi-au pierdut viaţa

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.