Doi copii au ajuns la spital, sâmbătă, după ce au fost răniţi într-un accident rutier produs pe autostrada A 1 Bucureşti-Piteşti, unde două autoturisme s-au ciocnit, iar unu dintre ele s-a răsturnat pe cîmpul de pe marginea autostrăzii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc la kilometrul 25 al autostrăzii A 1, pe sensul de mers către Bucureşti. 
Potrivit ISU Giurgiu, care a intervenit la faţa locului, două autoturisme s-au ciocnit, iar unu dintre ele a fost găsit răsturnat pe câmpul de pe marginea autostrăzii. În urma evenimentului, doi copii au fost răniţi.
„Un băieţel în vârstă de trei ani şi o fetiţă de şase ani au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital”; a transmis ISU Giurgiu. 
La faţa locului au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere, un echipaj de descarcerare şi două ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.