Un copil cu vârsta de 6 ani şi un adolescent de 16 ani au fost răniţi într-un accident produs, miercuri după-amiază, în judeţul Mureş, unde două autoturisme s-au ciocnit. Copilul este rănit grav, fiind încadrat la cod roşu medical.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc pe strada Principală din localitatea Deleni, unde două autoturisme s-au ciocnit violent.
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
În urma impactului, două persoane – un copil de 6 ani şi un adolescent de 16 ani – au fost preluate de ambulanţe şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Târgu Mureş.
 
Copilul de şase ani este în stare gravă, fiind încadrat la cod roşu medical.
 
Cei doi şoferi ai autoturismelor implicate au scăpat nevătămaţi. În urma accidentului, drumul a fost parţial blocat, unul dintre sensuri fiind impracticabil.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.