Doi ciobani au fost găsiţi morţi duminică dimineaţa, într-o fântănă din judeţul Dolj, trupurile fiind scoase de pompieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, duminică dimineaţă pompierii au fost anunţaţi prin apel la 112 că ar fi o persoană posibil înecată într-o fântână, în comuna Ciupercenii Noi, satul Smârdan, iar la faţa locului s-a deplasat Detaşamentul de Pompieri Calafat cu o autospecială. În momentul în care echipa de intervenţie a ajuns la faţa locului a constatat că este vorba de o fântână în câmp, aproape de o stână, în care se vedea plutind o persoană. Diametrul fântânii era de un metru, iar adâncimea până la luciul de apă era de aproximativ opt metri.
 
Pompierii au acţionat pentru scoaterea persoanei respective din fântână, iar după o verificare atentă şi după o discuţie cu proprietarul stânei au mai găsit o persoană în fântână. 
 
Astfel, pompierii au scos din apă doi bărbaţi de 44 şi 38 de ani, ciobani la două stâne, aceştia fiind decedaţi.
 
Poliţiştii spun că nu au fost găsite urme de violenţă pe trupurile celor doi şi au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.