Un bărbat a fost reţinut de procurorii DIICOT, iar un altul a fost pus sub control judiciar, după ce au fost prinşi în flagrant când primeau, prin curier, peste 4.600 de comprimate de ecstasy şi aproape 400 de grame de cocaină. Cei doi sunt suspectaţi că făceau parte dintr-o grupare care vindea droguri în cluburile din Bucureşti şi în Ilfov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În perioada iunie - octombrie 2019, procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Bucureşti, au documentat activitatea infracţională a unei grupări specializate în procurarea din Spania a unor cantităţi importante de cocaină şi Ecstasy, pe care le-au comercializat în cluburile din Bucureşti şi de pe raza judeţului Ilfov", anunţă DIICOT.

Astfel, inculpaţii C. I.-V. şi C. C. R. au fost prinşi în flagrant, joi, după ce au ridicat de la o firmă de curierat un colet care conţinea 4.601 comprimate de Ecstasy şi 383 de grame de cocaină.

Valoarea de piaţă a drogurilor este de aproximativ 100.000 de euro.

Inculpatul C. I.-V. a fost reţinut de procurorii DIICOT, fiind apoi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Celălalt inculpat a fost pus de procurori sub control judiciar pentru 30 de zile.

Cauza este instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Acţiunea a fost desfăşurată cu sprijinul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române – Brigada Specială de Intervenţie Bucureşti ”Vlad Ţepeş”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.