Poliţiştii din Prahova caută doi bărbaţi, fraţi, care vineri seară au înjunghiat alţi doi bărbaţi în parcarea unui mall din Ploieşti. Una dintre victime era însoţită de copiii săi şi de soţie, femeia spunându-le medicilor că nu ştie cine i-a agresat soţul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Surse judiciare au declarat pentru News.ro că agresiunea a avut loc vineri seară, în parcarea celui mai mare mall din oraş. Victimele au ajuns la spital înjunghiate.
 
Unul dintre bărbaţi, plin de sânge, a fost lovit cel mai probabil cu un cuţit din spate, iar soţia acestuia le-a spus medicilor că ieşea cu copiii de la film când a constatat că soţul ei a fost agresat fără niciun motiv.
 
Poliţiştii au deschis o anchetă şi au aflat că principalii suspecţi sunt doi fraţi care la această oră sunt de negăsit.
 
Sursele citate au precizat că cei doi bărbaţi agresaţi, care ar face parte din lumea interlopă,  au refuzat să facă vreo declaraţie cu privire la eventualele legături pe care le-ar avea cu presupuşii agresori.
 
Cercetările continuă pentru depistarea celor doi bărbaţi suspectaţi în acest caz. Viaţa niciunuia dintre bărbaţii agresaţi nu a fost pusă în pericol în urma acestui incident.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.