Doi bărbaţi care pretindeau că sunt angajaţii unei companii de furnizare de energie electrică şi cereau accesul în locuinţe sub pretextul verificării instalaţiilor, furând din casele în care erau primiţi, au fost reţinuţi, după un flagrant organizat de poliţiştii din Argeş. Cei doi au acţionat în Bucureşti şi Piteşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Dosarul a fost deschis după ce, la sfârşitul lunii martie, poliţiştii piteşteni au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană din municipiu a rămas fără suma de 4.500 de lei după ce a permis unor persoane care au pretins că sunt angajaţi ai unei companii de furnizare a energiei electrice să intre în locuinţa sa. Cei doi s-au prezentat la uşă susţinând că trebuie să intre în casă pentru a verifica instalaţiile. 
 
Miercuri, cei doi au acţionat din nou, în acelaşi mod, de data aceasta la o locuinţă din Capitală, din care au furat 1.500 de lei. Ei au fost prinşi în flagrant şi duşi la sediul Secţiei 4 Poliţie Piteşti, pentru audieri.
 
Cei doi sunt din Bucureşti şi ambii au 32 de ani. 
 
"După administrarea probatoriului, bărbaţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe baza de ordonanţă, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, transmite, joi, Poliţia judeţeană Argeş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.