Doi angajaţi ai Penitenciarului Iaşi au fost transportaţi la spital, marţi, după ce au inhalat fum în urma unui incendiu de mici proporţii, izbucnit într-o magazie de alimente. Incendiul s-a manifestat doar cu degajarea de fum, fiind stins în scurt timp, şi a fost declanşată o anchetă pentru a se stabili cauzele izbucnirii acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului Iaşi, marţi, în jurul orei 10.00, la o magazie de alimente din incinta penitenciarului s-a declanşat un incendiu de mici proporţii, fără flacără, cu degajare de fum.

"Angajaţii responsabili pentru gestionarea incidentelor de acest tip au intervenit cu promptitudine, iar până la sosirea echipajului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi incendiul a fost deja lichidat", arată sursa citată.

Acolo a ajuns şi un echipaj SMURD, care a evaluat medical persoanele implicate.

"Starea de sănătate este în prezent bună, însă, preventiv, doi angajaţi au fost preluaţi şi transportaţi la o unitate spitalicească pentru verificări suplimentare, urmare inhalării fumului emanat", precizează reprezentanţii Penitenciarului Iaşi.

La nivelul unităţii, a fost declanşată o verificare internă, în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.