Drumul naţional 7C - Transfăgărăşan va fi închis duminică, până la ora 16:00, între cabana Capra şi tunelul Bâlea, întrucât pe acest tronson se va desfăşura o competiţie sportivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Duminică, 10 septembrie 2022, circulaţia rutieră va fi închisă, pentru toate categoriile de autovehicule, pe DN 7C (Transfăgărăşan), în intervalul orar 06:00 – 16:00, pe tronsonul aferent judeţului Argeş ce este cuprins între km 108 (Cabana Capra) şi km 116+808 (Tunelul Bâlea Lac), având în vedere traseul şi programul competiţiei sportive de maraton, constând în cinci tipuri de probe de alergare TRANSMARATON – Ediţia a XII-a”; informează Poliţia judeţeană Argeş.
Poliţiştii recomandă şoferilor să respecte toate regulile de circulaţie, să circule prudent, şi să nu facă manevre riscante în trafic, respectând indicaţiile poliţiştilor rutieri, care se vor afla în teren. 
La competiţia TRANSMARATON – Ediţia a XII-a care va ave aloc în 10 septembrie s-au înscris 150 de concurenţi care vor alerga în cadrul a cinci probe, pe distanţe diferite. Concursul are ca scop strângerea de fonduri pentru diferite cauze.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.