Trei trenuri de călători care circulă între Dumbrăveni şi Mediaş, în judeţul Sibiu, vor fi tractate de locomotive diesel după ce un utilaj cu braţ hidraulic a rupt firele de contact la o trecere la nivel cu calea ferată din Mediaş, anunţă CFR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul a avut loc la kilometrul 330+309m la o trecere la nivel cu calea ferată de pe raza oraşului Mediaş, unde un utilaj hidrauluic a rupt ambele fire de contact care asigură alimentarea cu energie electrică a trenurilor, anunţă CFR SA.
 
„Până la remedierea deranjamentului, care necesită înlocuirea liniei de contact pe ambele fire de circulaţie, între Dumbrăveni şi Mediaş, următoarele trenuri de călători vor circula doar pe un singur fir, din ambele sensuri, dublate cu o locomotivă diesel: IR 12734 din staţia Mediaş, IR 12735 din staţia Dumbrăveni şi R 3536 circulă cuplat cu R 2563 din staţia Mediaş”, precizează un comunicat al companiei feroviare
CFR SA menţionează că personalul feroviar al Regionalei Braşov intervine la faţa locului cu două drezine pantograf pentru remedierea defecţiunilor cauzate de utilajul respectiv şi reluarea circulaţiei feroviare în condiţii normale, în cel mai scurt timp.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.