Senatorul Diana Şoşoacă a rămas fără permis de conducere şi fost amendată după ce a fost depistată conducând cu 110 km/oră pe un tronson de drum pe care viteza maximă admisă era de 40 de km/oră. Diana Şoşoacă a avut o dispută cu poliţiştii care au oprit-o în trafic, pe care i-a insultat şi ameninţat, punând întreaga situaţie pe seama sistemului care vrea să o oprească din campania electorală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 10 martie a.c., în jurul orei 11:59,  în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi acţionau cu aparatul radar pe  DN7- km16+600, poliţiştii rutieri din Buftea au depistat un autoturism, condus de o femeie, care circula cu viteza de 110 km/h, pe un tronson de drum pentru care limita  maximă de viteză este de 40 km/h”, anunţă IPJ Ilfov.
 
Potrivit normelor legale în vigoare, poliţiştii au amendat femeia cu 1.485 lei şi i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile.
Femeia oprită de poliţişti este senatorul Diana Şoşoacă. De altfel, ca de obicei, aceasta a filmat şi postat pe Facebook întreaga discuţie cu agenţii de poliţie.
Senatorul Şoşoacă a insultat poliţiştii şi i-a amenintat că le va face plângere penală, negând că ar fi mers cu viteză şi refuzând să semneze procesul verbal.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.