Pompierii au finalizat cu succes operaţiunea de salvare a turiştilor blocaţi în telecabina de pe Dealul Cetăţii din Deva, cu toţii primind din partea pompierilor sticle cu apă, iar copiii ciocolată, pentru curaj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, pompierii au finalizat duminică după-amiază operaţiunea de salvare a celor 13 turişti blocaţi în telecabina de pe Dealul Cetăţii din Deva, care s-a blocat la jumătatea drumului.

”Turiştii au primit din partea pompierilor apă, iar copiii, pentru curaj, ciocolată”, au transmis reprezentanţii ISU Hunedoara, la finalul intervenţiei.

Telecabina de pe Dealul Cetăţii din Deva s-a defectat a doua oară într-o săptămână, după ce luni 19 oameni au rămas blocaţi în urma unei avarii. De data aceasta, 13 persoane, între care doi copii, au fost blocate, fiind coborâte cu ajutorul unei scări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.