Deţinutul care vineri după amiază a evadat dintr-o secţie exterioară a Penitenciarului Ploieşti, sărind peste un gard al unităţii de detenţie, a fost prins în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, anunţă Poliţia judeţeană Prahova. Acesta se afla în zona Gării de Vest din Ploieşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Bărbatul care a evadat în cursul zilei de 19 mai a.c., din punctul de lucru al Penitenciarului Ploieşti a fost prins în cursul nopţii trecute, de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti. Acesta a fost depistat într-o baracă din  zona Gării de Vest a municipiului Ploieşti. Persoana în cauză, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Ploieşti a fost condusă la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, ulterior fiind predată unei escorte din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor în vederea încarcerării în Penitenciarul Ploieşti”, transmit oficialii IPJ Prahova. 
Bărbatul era încarcerat în secţia exterioară Movila Vulpii a Penitenciarului Ploieşti, în regim deschis, fiind condamnat la 12 ani de închisoare pentru tâlhărie. 
El a sărit un gard al unităţii de detenţie vineri după amiază.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.