Poliţiştii maramureşeni care au oprit pentru control un autobuz au descoperit că şoferul transporta nu pasageri, ci buşteni pentru care nu există documente de provenienţă. Cei peste trei metri cubi de lemn de foc fuseseră puşi pe culoarul dintre rândurile de scaune şi acoperiţi cu pături.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Autobuzul care transporta lemn de foc fără documente provenienţă a fost oprit de poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş pe şoseaua de centură a municipiului Baia Mare. 
 
”În urma verificărilor efectuate de poliţiştii Serviciului de Ordine Publică s-a constatat faptul că, pentru materialul lemnos transportat, respectiv 3,03 metri cubi lemn foc foioase, nu au fost emise documente de provenienţă”, informează, luni după-amiază, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Maramureş. 
 
 
Poliţiştii au dat o amendă contravenţională în valoare de 2.000 de lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă confiscarea materialului lemnos.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.