Poliţiştii de la Serviciul de Imigrări Timiş şi jandarmii de la Gruparea Mobilă Timişoara au descins pe şantierul unui complex imobiliar aparţinând omului de afaceri Ovidiu Şandor. Autorităţile suspectează că ar lucra muncitori din străinătate care nu au documente legale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor anchetatorilor, vineri, poliţiştii de la Serviciul de Imigrări, sprijiniţi de jandarmii de la Gruparea Mobilă Timişoara au descins pe şantierul Isho, un complex imobiliar aflat în apropierea centrului oraşului.

Poliţiştii au suspiciuni că printre cei care lucrează pe şantier se numără şi imigranţi, astfel că anchetatorii verifică prezenţa pe şantier a unor lucrători străini şi documentele acestora.

Complexul imobiliar ISHO aparţine omului de afaceri Ovidiu Şandor. Acesta are numeroase afaceri în domeniul imobiliar.

La Timişoara, a construit un complex de birorui în zona centrală a oraşului pe care mai apoi l-a vândut unui fond de investiţii sud- african. Un complex asemănător a fost ridicat de Şandor şi în Cluj- Napoca.

Timişoreanul Ovidiu Şandor, fondator Mulberry Development, cel care dezvoltă proiectul ISHO din Timişoara, a câştigat premiul de Antreprenorul Anului 2018 din partea EY România şi urmează să reprezinte România în cadrul competiţiei internaţionale EY de la Monte Carlo.

Ovidiu Şandor ocupă locul 117 în ultima ediţie a Top 300 Capital cei mai bogaţi români, cu o avere estimată la 48-50 mil. euro.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.