Poliţiştii anticorupţie din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie Mehedinţi au descins, vineri, la două adrese din judeţ într-un dosar în care o persoană este cercetată pentru ultraj, după ce a ameninţat pe Facebook un poliţist care anterior îi dăduse o amendă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Dosarul a fost deschis după ce, în luna iunie a anului trecut, o persoană care primise o amendă de la un poliţist l-a ameninţat pe acesta, în postări pe Facebook. 
„În fapt, poliţiştii anticorupţie ai D.G.A. - S.J.A. Mehedinţi au fost delegaţi de procurorul de caz să efectueze activităţi de urmărire penală cu privire la împrejurările în care, în cursul lunii iulie 2021, suspectul, persoană fără calitate specială, a încărcat un fişier video pe pagina personală de pe reţeaua de socializare Facebook, la care a adăugat o descriere şi mai multe comentarii, precum şi răspunsuri la comentarii, adresând prin intermediul acestora ameninţări implicite cu acte de violenţă persoanei vătămate, poliţist în cadrul I.P.J. Mehedinţi, pe motiv că acesta din urmă l-a sancţionat contravenţional la o dată anterioară”, se arată într-un comunicat dat publicităţii vineri de DGA - Serviciul Judeţean Anticorupţie Mehedinţi.
Dosarul este coordonat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, iar la percheziţii se urmăreşte identificarea şi ridicarea unor probe relevante în cauză.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.