Magistraţii din Sibiu au emis, duminică, mandate de arestare preventivă în lipsă pe numele celor trei suspecţi în cazul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner, aceştia fiind daţi în urmărire de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tribunalul Sibiu a decis, duminică, să admită propunerea de arestare preventivă a inculpaţilor Zuleam Costinel Cosmin, Ghiţă Laurenţiu şi Minae Marian Cristian, formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Astfel, instanţa a dispus arestarea preventivă a inculpaţilorpe o durată de 30 de zile, fiecare, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă.

Totodată, a respins cererea inculpatului Minae, formulată prin avocatul numit din oficiu, de luare a măsurii arestului la domiciliu.

Decizia poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare.

Pe site-ul Poliţiei Române, cei trei apar pe lista persoanelor urmărite.

Minae Marian Cristian, născut la Bechet şi domiciliat în Zaval, judeţul Dolj, Ghiţă Laurenţiu, tot cu domiciliul la Zaval, şi Zuleam Costinel Cosmin, domiciliat în Horezu Poienari, judeţul Dolj, au pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru omor calificat şi câte două infracţiuni de tâlhărie calificată.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au formulat, vineri seară, propunere de arestare preventivă în lipsă a celor trei suspecţi în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner.

În dosar sunt vizate cinci persoane – patru bărbaţi şi o femeie. Un bărbat a fost deja arestat preventiv, pentru favorizarea faptuitorului, un bărbat se presupune că se ascunde în ţară, iar femeia şi doi bărbaţi se ştie cu certitudine că au părăsit ţara.

Dacă judecătorii vor emite mandate de arestare preventivă în lipsă pentru cei trei bărbaţi suspectaţi că au participat efectiv la comiterea faptelor, aceştia vor fi daţi în urmărire internaţională.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.