Aproximativ 90 de oameni – poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari – cauză, marţi seară, doi copii cu vârsta de 13 ani, care au plecat voluntar de acasă, în cursul zilei şi nu au mai revenit. Poliţia a făcut publice semnalmentele lor şi îi roagă pe cei care pot oferii indicii cu privire la locul în care s-ar afla să sune la 112.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa cei doi copii sunt din localitatea Gura Ocnitei şi au plecat voluntar de la domiciliu, dispariţia lor fiind anunţată marţi. 
 
La activităţile de căutare participă aproximativ 90 de poliţişti, precum şi jandarmi, pompieri şi voluntari.
 
Unul dintre copii, o fată, se numeşte Petre Maria, are o 1,50 metri înălţime, 50 de kilograme, păr lung blond, ochi albaştri şi era îmbrăcată cu un tricou de culoare gri. În picioare purta pantofi sport de culoare roz, iar în spate purta un rucsac. Al doilea minor, Ştefan Robert Damian, are o înălţime de 1,50 metri., 45 de kilograme, păr negru tuns scurt, ochi căprui şi era îmbrăcat cu un pulover de culoare roşie.
 
Cei care pot oferi informaţii pentru găsirea celor doi sunt rugaţi să sune la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie, menţionează poliţia judeţeană Dâmboviţa.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.