Un tânăr de 23 de ani din localitatea Odobeşti, judeţul Dâmboviţa, este acuzat de tentativă de omor după ce a atacat cu un cuţit un alt bărbat, pe o stradă din localitate. Suspectul a fost reţinut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cursul serii de 14 septembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că o persoană a fost agresată cu un cuţit. Imediat, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar în urma cercetărilor au stabilit că, pe fondul unei altercaţii spontane, în timp ce se afla pe o stradă din Odobeşti,  un tânăr de 23 de ani, din localitate, ar fi agresat, cu un obiect tăietor ascuţit, un bărbat de 28 de ani”, a transmis, luni, Poliţia dâmboviţa.

Sursa citată a precizat că victima a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale.

În urma concluziilor preliminare ale medicului legist s-a constatat faptul că viaţa părţii vătămate  a fost pusă în primejdie.

Tânărul, bănuit de comiterea infracţiunii de tentativă de omor, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa pentru dispunerea de măsuri legale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.