Un militar în vârstă de 35 de ani din judeţul Dâmboviţa este cercetat penal pentru infracţiunea de omor, după ce, marţi după-amiază, şi-a înjunghiat concubina într-un coafor din localitatea Titu. Cei doi au împreună un copil minor, iar cazul a fost preluat de către Parchetul Militar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Surse judicare au declarat pentru News.ro că un bărbat în vârstă de 35 de ani, miliar angajat la o unitate din judeţul Dâmboviţa, şi-a urmârit, marţi după-amiază concubina până la un coafor din localitatea Titu, a intrat după ea şi a înjunghiat-o. 

Femeia, în vârstă de 25 de ani, a fost transportată la spital, dar nu a putut fi salvată şi medicii au declarat decesul.  

Bărbatul, originar din localitatea Lunguleţu, trăia de mai mult timp cu tânăra în concubinaj, cei doi având împreună un copil minor.

Sursele citate au precizat că recent între cei doi au apărut neînţelegeri. 

După comiterea faptei militarul s-a predat la Poliţie, la ora transmiterii acestei ştiri fiind audiat. Deocamdată, faţă de bărbat nu s-a dispus nicio măsură, efectuându-se cercetarea la faţa locului. 

Cazul a fost preluat de Parchetul Militar care a deschis pe numele bărbatului un dosar penal pentru infracţiunea de omor. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.