Trei tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 22 de ani, din judeţul Dâmboviţa, sunt cercetaţi pentru mai multe infracţiuni, inclusiv lipsire de libertate şi şantaj, după ce au prins un alt tânăr care a vandalizat autoturismul unuia dintre ei şi l-au sechestrat într-un imobil, cerându-i acestuia 1.500 de lei pentru plata daunelor pe care le-a provocat. Unul dintre cei trei a fost prins în flagrant în timp ce primea o parte din banii solicitaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Din cercetările efectuate a reieşit faptul că în seara zilei de 4 noiembrie a.c., un bărbat de 18 ani, în timp ce se afla pe o stradă din localitatea Iedera, ar fi provocat distrugeri unui autoturism ce aparţine unui bărbat de 22 de ani. Ulterior, tânărul de 18 ani ar fi fost agresat fizic de bărbatul de 22 de ani şi de un alt bărbat de 20 de ani. Totodată, cei doi l-ar fi condus pe tânărul de 18 ani la o locuinţă din municipiul Moreni, unde l-ar fi lipsit de libertate şi ar fi solicitat să primească 1.500 de lei, reprezentând contravaloarea distrugerilor provocate. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că la comiterea faptelor ar mai fi participat şi un alt bărbat de 20 de ani”, informează, marţi, Poliţia Judeţeană Dâmboviţa, într-un comunicat de presă. 
 
Luni, bărbatul al cărui autoturism a fost avariat de tânăr a fost prins în flagrant, în timp ce primea o parte din suma cerută drept despăgubire. 
 
În aceeaşi zi, şi ceilalţi doi tineri care au participat alături de acesta la agresarea şi sechestrarea tânărului de 18 ani au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore. Ei sunt acuzaţi de şantaj, lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violenţe.
 
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni urmează să decidă dacă vor lua faţă de cei trei şi alte măsuri preventive.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.