Trei bărbaţi din localităţile Pantelimon şi Dor Mărunt au fost reţinuţi de către poliţiştii din Dâmboviţa, sub acuzaţia de furt calificat şi profanare de morminte. Poliţiştii suspectează că aceştia au sustras bani şi bijuterii în valoare de peste 13.000 de lei din două cimitire din acest judeţ, însă au spart cavouri şi în alte localităţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor făcute publice, luni, de oficialii IPJ Dâmboviţa, suspecţii au vârste cuprinse între 24 şi 40 de ani şi ar fi profanat morminte în cimitire din mai multe localităţi, furând de la decedaţi sume de bani şi bijuterii lăsate de rude în cavouri. 
 
”Cele trei persoane au fost depistate pe Autostrada 10 Turda-Sebeş, după ce în noaptea de 4 spre 5 decembrie a.c., ar fi profanat 6 morminte amenajate în cimitirul din localitatea Huedin, judeţul Cluj, de unde ar fi sustras 100 de euro şi 10 lei”, informează poliţia judeţeană Dâmboviţa, care anchetează acest caz. 
 
Poliţiştii de investigaţii criminale suspectează de asemenea că
în noaptea de 10 spre 11 noiembrie, cei trei bărbaţi au vandalizat 13 cavouri din cimitirele din localităţile dâmboviţene Petreşti şi Moara din Groapă.
 
Astfel, după ce ar fi forţat plăcile de ciment de la 13 cavouri aceştia ar fi sustras bani şi bijuterii, în valoare de 13.400 de lei.
 
În cursul zilei de luni, cei trei vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti pentru dispunerea de măsuri preventive.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.