CNAIR anunţă că, de miercuri, se închide traficul pe DN 61, în judeţul Dâmboviţa, pentru realizarea proiectului “Reabilitare pasaj peste CF pe DN 61, km 77+200 la Găeşti”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Luni, 21.09.2020, în vederea demarării execuţiei lucrărilor pentru “Reabilitare pasaj peste CF pe DN 61, km 77+200 la Găeşti” se va monta semnalizarea rutieră în vederea instituirii restricţiei de circulaţie pentru semnalizarea provizorie din zona pasajului, respectiv semnalizarea provizorie de pe Autostrada A1. Începând cu data de 23.09.2020 se va închide circulaţia rutieră pe DN 61 (km 77+200) până la finalizarea lucrărilor”, a transmis, luni, CNAIR.

Potrivit sursei citate, circulaţia se va desfăşura deviat, în funcţie de

categoria vehiculelor, pe următoarele variante de ocolire, astfel:

a)      Vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone:

-          Pe sensul de mers dinspre A1, se deviează circulaţia spre stânga pe strada Armatei – dreapta pe str. Libertăţii – dreapta pe str. Argeşului peste calea ferată – dreapta pe str. Vladimir Streinu după trecerea peste calea ferată – continuare pe sub pasajul DN 61 – stânga imediat după subtraversarea pasajului pe lângă acesta – str. S. Cioculescu (DN 61);

-          Pe sensul de mers către A1 se deviază circulaţia spre dreapta pe lângă pasaj – dreapta pe str. Vladimir Streinu – stânga pe str. Argeşului peste calea ferată – stânga pe str. Libertăţii după trecerea la nivel cu calea ferată – stânga pe str. Armatei – dreapta pe str. S. Cioculescu (DN 61);

b)     Vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone:

-          Traficul de pe DN 72 dinspre Târgovişte va fi dirijat pe DN 7 către
Piteşti şi Bucureşti;

-          Traficul de pe DN 7 dinspre Bucureşti va fi dirijat pe DN 7 spre Piteşti
sau DN 72 Târgovişte;

-          Traficul de pe DN 7 dinspre Piteşti va fi dirijat pe DN 7 spre Bucureşti
sau DN 72 spre Târgovişte;

-          Traficul de pe A1 dinspre Piteşti către Găeşti va fi dirijat spre ieşirea
de pe autostradă de la Căteasca spre DN 7;

-          Traficul de pe A1 dinspre Bucureşti spre Găeşti va fi dirijat spre
ieşirea de pe autostradă de la Corbii Mari spre Potlogi (km 49).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.