Circulaţia este blocată, luni după-amiază, în zona kilometrului 76 al autostrăzii A 1, pe sensul de mers către Piteşti, după ce compartimentul motor al unui autotren a luat foc, iar flăcările s-au estins pe câmpul de pe marginea autostrăzii, pe o suprafaţă de aproximativ 3.000 de metri pătraţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa anunţă că TIR-ul, care transporta fier vechi, a fost cuprins de flăcări, în zona compartimentului motor, iar şoferul a reuşit să ducă autotrenul pe banda de urgenţă.

Echipaje de pompieri de la Detaşamentul Găeşti şi Garda Vişina au fost trimise la faţa locului cu două autospeciale de stingere. La momentul la care au sosit salvatorii, flăcările se extinseseră la vegetaţia uscată de pe marginea şoselei, pe o suprafaţă de aproximativ 3.000 de metri pătraţi.

ISU Dâmboviţa precizează că traficul este blocat pe sensul de mers spre Piteşti.

Conform Centrului Infotrafic, se estimează reluarea normală a circulaţiei în 30-45 de minute.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.