Poliţiştii din Dâmboviţa au identificat şi prins şoferul care a accidentat mortal un biciclist pe DN 7, în afara localităţii Slobozia Moara, acesta fiind reţinut pentru 24 de ore. El este cercetat pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma activităţilor specifice, s-a reuşit identificarea autorului în două ore de la data comiterii accidentului, acesta fiind un bărbat de 32 de ani, din comuna Poiana, care a părăsit locul accidentului, încercând să se sustragă cercetărilor. Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore”, au anunţat, duminică, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Dâmboviţa.

Bărbatul este cercetat pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. Duminică, în jurul orei 17.00, el va fi prezentat magistraţilor de la Judecătoria Răcari cu propunerea de arestare preventivă.

Poliţiştii au mai stabilit că bărbatul care a decedat în urma accidentului avea 57 de ani şi era din judeţul Mureş.

Un biciclist a fost accidentat mortal, sâmbătă seară, în judeţul Dâmboviţa de un şofer care a părărit locul accidentului. Poliţiştii au făcut publice semnalmentele maşinii care a fost implicată în accident, cerând sprijinul populaţiei pentru identificarea acesteia. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.