Şoferul în vârstă de 22 de ani care, în seara zilei de 7 iulie, a accidentat mortal o fată de 13 ani pe o trecere pentru pietoni din Târgovişte a fost reţinut, joi, iar procurorii vor cere mandat de arestare preventivă pe numele său. Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieştia re deschise trei dosare penale, după ce rudele fetei şi poliţiştii s-au luat la bătaie la înmormântarea adolescentei din cauză că Poliţia a interzis accesul cortegiului funerar pe strada unde locuieşte şoferul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Şoferul implicat în accidentul rutier mortal din data de 7 iulie 2022 a fost reţinut, joi, ca urmare a ordonanţei dispuse de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.
 
Vineri, el va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
 
Surse judiciare au declarat că Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti are în instrumentare alte două dosare care au legătură cu accidentul din 7 iulie. Unul dintre acestea vizează infracţiunea de ultraj, după ce cinci poliţişti au fost loviţi de rude ale fetei pentru că au interzis accesul cortegiului funerar pe strada unde locuieşte şoferul.
 
Pe de altă parte, rudele victimei au depus şi ele plângere, acuzându-i pe poliţişti de purtare abuzivă, pe motiv că ar fi agresat participanţi la procesiunea de înmormântare care a avut loc la Târgovişte.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.