Poliţiştii dâmboviţeni au intervenit pentru prinderea unui şofer care a lovit un autoturism parcat în afara carosabilului. Acesta a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor, care au reuşit să-l oprească după o urmărire în trafic, în timpul căreia şoferul a avariat şi alte autovehicule.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Poliţiştii din Târgovişte au fost anunţaţi luni seară, de către o femeie, cu privire la faptul că i-a fost avariat autoturismul, parcat în afara părţii carosabile, în localitatea Şotânga, iar şoferul celuilalt autovehicul şi-a continuat deplasarea.
 
"Poliţiştii, în urma cercetărilor efectuate, în jurul orei 00:15, au depistat pe strada Calea Pucioasei, din Şotânga, autoturismul implicat în evenimentul rutier. Poliţiştii au efectuat semnal pentru oprirea autovehiculului, însă conducătorul auto, un bărbat de 42 de ani, din municipiul Târgovişte, şi-a continuat deplasarea. În timpul deplasării, până la momentul în care a fost oprit de către poliţişti, bărbatul a mai acroşat alte două autoturisme parcate. La momentul opririi, întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat să fie testat cu aparatul etilotest, cel în cauză refuzând”, a transmis, marţi, IPJ Dâmboviţa.
 
Şoferul a fost dus la spital, unde a refuzat să i se recolteze mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei ori a prezenţei unor substanţe psihoactive.
 
Pe numele său poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.