Şase persoane, între care doi copii, au fost rănite într-un accident rutier petrecut, vineri după-amiază, în judeţul Dâmboviţa. În urma primelor cercetări, accidentul s-ar fi produs după ce unul dintre şoferi ar fi adormit la volan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor, oamenii legii au fost sesizaţi, vineri după-amiază, de producerea unui eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme.

În urma impactului, şase persoane au fost rănite, printre care şi doi copii, de trei ani, respectiv zece ani. Victimele primesc îngrijiri medicale la locul accidentului de la cadrele medicale sosite în zona respectivă.

După primele cercetări, anchetatorii cred că accidentul s-ar fi produs după ce unul dintre şoferi ar fi adormit la volan şi a intrat în cealaltă maşină care circula regulamentar.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul rutier.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.