Şase persoane au fost rănite, miercuri, fiind transportate cu ambulanţele la spital în urma unui accident rutier produs în judeţul Dâmboviţa, unde două autoturisme s-au ciocnit, iar apoi au fost proiectate într-un parapet de pe marginea şoselei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc în comuna dâmboviţeană Potlogi, unde două autoturisme s-au ciocnit frontal, după care au ajuns în parapetul metalic de pe marginea şoselei.
 
Potrivit ISU Dâmboviţa, în urma accidentului şase persoane au fost rănite. La sosirea echipajelor medicale la locul accidentului, toate cele şase victime erau conştiente, iar după evaluarea medicală s-a decis transportarea lor la Unitatea de Primiri Urgenţe Târgovişte cu ambulanţele SMURD şi ale Serviciului Judeţean Dâmboviţa. 
 
La locul accidentului au intervenit salvatorii de la Garda Potlogi cu o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD, Garda Răcari cu o ambulanţă SMURD şi trei echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.