Ploile abundente din ultimele ore au provocat inundaţii în opt localităţi din judeţul Dâmboviţa, unde pompierii au intervenit pentru evacuarea apei din gospodării. Şi în Argeş, judeţ aflat sub cod roşu de inundaţii, echipajele de intervenţie au evacuat apa acumulată în 90 de curţi din nouă oraşe şi comune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvât al ISU Dâmboviţa, Eduard Ţelea, cele mai mute intervenţii au avut loc în oraşul Răcari şi în comuna Cornăţelu. La Răcari au fost inundate mai multe străzi şi gospodării, în timp ce în Cornăţelu apele au afectat 19 curţi, şapte locuinţe, 11 anexe gospodăreşti şi cinci beciuri. Pompierii au evacuat de asemenea apa din curţi şi locuinţe în comunele Cojasca, Ulmi, Cobia, Cândeşti, Dragodana, dar şi de pe o stradă din municipiul Târgovişte.

În judeţul Argeş, aflat sub cod roşu de inundaţii, au fost inundate zece case şi cel puţin 90 de curţi din nouă localităţi, respectiv Săpata, Poiana Lacului, Vedea, Albota, Rociu, Costeşti, Băbana, Lunca Corbului şi Buzoieşti.   

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.