Locomotiva unui tren care aparţine CFR Călători şi care circulă în judeţul Dâmboviţa, pe ruta Fusea-Titu, a luat foc, miercuri. Pompierii au intervenit rapid şi au stins flăcările. În tren se aflau zece pasageri, nefiind nevoie de evacuarea acestora. În urma evenimentului, nu există victime, iar trenul înregistrează aproape două ore de întârziere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Pompierii dâmboviţeni au fost solicitaţi să intervină, miercuri, în cazul unui incendiu produs la o locomotivă pe ruta Fusea-Titu. La momentul soririi echipajelor, incendiul se manifesta la compartimentul motor al locomotivei. Focul a fost stins, fără a fi nevoie ca cei 10 pasageri aflaţi în vagoane să fie evacuaţi. 
În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime. 
La faţa locului au acţionat Detaşamentul Titu din cadrul ISU Dâmboviţa, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, fiind trimisă şi o ambulanţă de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Dâmboviţa.
Conform portalului web privind mersul trenurilor operate de CFR Călători, garnitura feroviară cu destinaţia Titu înregistrează două ore întârziere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.