Jandarmii dâmboviţeni au intervenit, joi, la o unitate de învăţământ din Târgovişte, unde mai muli elevi s-au luat la bătaie, în urma unor neînţelegeri la o oră de practică. Jandarmii au fost chemaţi de agentul de pază al liceului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul a avut loc între patru elevi ai unui liceu din municipiul Târgovişte, iar paznicul şcolii a solicitat intervenţia unei patrule a Jandarmeriei aflată în apropierea liceului.
 
”Pe timpul verificărilor efectuate, a reieşit faptul că în urma unui schimb de replici, unul dintre elevi i-a agresat fizic pe alţi doi, lovindu-i cu pumnul în zona feţei. În altercaţia creată a mai intervenit un coleg al victimelor şi l-a lovit pe agresor. Jandarmii au întocmit acte de sesizare, care au fost înaintate Poliţiei Municipiului Târgovişte pentru continuarea cercetărilor şi aplicarea măsurilor legale”, informează Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.