Un incendiu a izbucnit, sâmbătă seară, la un depozit de mase plastice din localitatea Dragomireşti, judeţul Dâmboviţa. Locul în care a izbucnit focul este situat în apropierea unei fabrici de armament. Incendiul se manifestă violent, populaţia din zonă fiind avertizată prin mesaj RO-Alert. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa precizează că incendiul de la Dragomireşti nu a fost provocat de extinderea flăcărilor celui de la Crevedia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate de ISU Dâmboviţa, incendiul de la Dragomireşti a cuprins un depozit de mase plastice situat în apropierea fabricii de armament din localitate. Focul s-a extins pe o suprafaţă de 600 de metri pătraţi, incendiul manifestându-se cu degajări mari de fim, motiv pentru care populaţia aflată în zonă a fost avertizată prin mesaj RO-Alert.
 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
”Incendiul nu a fost declanşat de la extinderea flăcărilor de la incendiul din localitatea Crevedia”, precizează reprezentanţii ISU Dâmboviţa.
 
Primele date de la faţa locului arată că în urma incendiului de la Dragomireşti nu au fost identificate victime. Acolo acţionează pompieri dâmboviţeni de la Detaşamentul Târgovişte, Garda de intervenţie Voineşti şi Detaşamentul Găeşti.
 
Potrivit sursei citate, incendiul este localizat, se lucreaza la lichidare şi nu mai este pericol de propagare la vecinătăţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.