Un grav accident rutier a avut loc, sâmbătă, într-un poligon utilizat de către elevi şi instructori de la şcoala de şoferi pentru categoria A. Un bărbat care făcea şcoala de conducători pentru motociclete a murit, iar instructorul a fost grav rănit, după ce motocicleta s-a izbit de un zid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc într-un poligon auto privat din localitatea Ulmi. 
„Din primele date , se pare că un bărbat de 50 de ani, care s-ar fi deplasat pe motocicletă alături de un alt bărbat de 60 de ani, s-ar fi izbit de zidul unui gard. Din nefericire, s-a constatat decesul bărbatului de 50 de ani, celeilalte persoane fiindu-i acordate îngrijiri medicale”, informează Poliţia judeţeană Dâmboviţa. 
Reprezentanţi ai instituţiei au declarat pentru News.ro că primele informaţii de la faţa locului arată că în accident a fost implicată o motocicletă folosită pentru şcoala de conducători auto, iar bărbatul mort era cursant. Instructorul a fost grav rănit fiind dus la spital. 
Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.