O deflagraţie s-a produs, luni, într-un bloc de locuinţe din oraşul dâmboviţean Fieni, două apartamente din imobil fiind avariate. O persoană este rănită, alte 12 persoane care se aflau în bloc s-au autoevacuat. Nu se cunosc, deocamdată, cauzele exploziei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, deflagraţia a avut loc, luni, într-un apartament dintr-un bloc situat pe strada Republicii din oraşul Fieni.
 
La locul exploziei intervin pompierii de la Garda Fieni cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD, Detaşamentul Pucioasa cu două autospeciale de stingere şi o autospecială pentru descarcerare. 
 
”La locul evenimentului pompierii au constatat că în urma exploziei a fost afectat apartamentul unde s-a produs deflagraţia şi un apartament vecin. Explozia nu a fost urmată de un incendiu. În urma evenimentului, o persoană, conştientă, primeşte îngrijiri medicale de la echipajul SMURD”, informează ISU Dâmboviţa. 
 
Au fost evacuate 12 persoane din blocul în care a avut loc deflagraţia. Deocamdată nu se cunoaşte cauza exploziei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.