Un bărbat din judeţul Dâmboviţa care muncea ca electrician la o societate comercială din Târgovişte a murit, duminică după-amiază, după ce s-a electrocutat în timp ce lucra la tabloul electric al unei macarale, el rămânând suspendat la 15 metri înălţime. Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul, care lucra ca electrician la o societate comercială privată, cu capital turcesc, specializată în industria prelucării oţelului, s-a electrocutat în timp ce umbla la panoul electric al unui pod rulant.

Echipajele SMURD chemate la faţa locului au constatat că bărbatul a rămas suspendat la 15 metri înălţime şi a fost nevoie ca în zonă să fie întreruptă alimentarea cu enegrie electrică pentru ca trupul acestuia să poată fi coborât, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, Eduard Ţelea.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, poliţiştii au deschis în acest caz un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

De asemenea, au fost anunţaţi inspectorii de muncă despre acest incident. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.