Două persoane şi-au pierdut viaţa într-un incendiu care a izbucnit, miercuri seară, la o casă de locuit din comuna dâmboviţeană Şelaru. Trupurile acestora au fost găsite de către pompieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Focul a pornit la o locuinţă din satul Gloveanu, comuna Şelaru, iar la faţa locului au fost trimise patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD din cadrul ISU Dâmboviţa. Când au ajuns pompierii, incendiul se manifesta generalizat la întreaga construcţie, pe o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi.
 
În una dintre camerele casei pompierii au găsit iniţial o persoană decedată, trupul unui al doilea om mort în flăcări fiind descoperit ulterior.
 
Intervenţia în interiorul casei a fost una dificilă din cauza fumului dens. Nu se cunosc deocamdată cauzele izbucnirii incendiului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.