Două persoane au decedat şi alte două au fost rănite în urma unui accident care a avut loc, luni după-amiază, pe Drumul Naţional 72 A, între Târgovişte şi Câmpulung, în apropierea localităţii dâmboviţene Dragomireşti. Traficul rutier este restricţionat, la locul accidentului circulaţia desfăşurându-se pe un singur fir.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române primele date de la faţa locului arată că două autoturisme s-au ciocnit frontal pe DN 72 A Târgovişte-Câmpulung, în apropierea localităţii Dragomireşti, judeţul Dâmboviţa.
 
În urma impactului, două persoane au decedat.
 
Oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa precizează, la rândul lor, că o a treia persoană a rămas încarcerată în unul dintre autovehicule. Poliţia Judeţeană Dâmboviţa transmite că şi o a patra persoană a fost preluată şi transportată la spital. La locul accidentului au fost trimise două ambulanţe, dar şi echipajul de descarcerare.  
 
La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier este dirijat, pe un fir, poliţiştii făcând cercetarea la faţa locului pentru a putea fi stabilite cu exactitate cauzele producerii accidentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.