Un copil în vârstă de nouă ani din judeţul Dâmboviţa a fost rănit după ce o placă din beton a căzut peste el, vineri după-amiază. Cazul a fost preluat de Parchet, procurorii urmând a stabili cine se face vinovat pentru incident, în cadrul unui dosar în care fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul s-a produs în localitatea Bălteni din judeţul Dâmboviţa.
 
Copilul de nouă ani a fost prins sub o placă de beton care s-a prăbuşit peste el, în timp ce se juca în zona unei clădiri dezafectate. La locul incidentului au fost trimise echipaje de prim ajutor din cadrul ISU, însă localnicii au reuşit să îl scoată pe micuţ înainte de sosirea echipajelor de salvatori. Acesta a fost preluat şi transportat la spital cu o ambulanţă SMURD.
 
"În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 196  din Codul Penal, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz”, informează Poliţia Judeţeană Dâmboviţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.