Cele trei persoane, membri ai lumii interlope, suspectate că în noaptea de 10 spre 11 februarie au ucis un bărbat, într-un hotel din Padina, judeţul Dâmboviţa, în timpul unei petreceri, rămân în arest preventiv, a decis, marţi, Curtea de Apel Ploieşti. Cei trei contestaseră decizia Tribunalului Dâmboviţa, care a emis mandate de arestare pe numele lor în data de 12 februarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În temeiul art.425 ind.1 alin.7 pct.1 lit.b) Cod proc. pen. rap. la art.204 Cod proc. pen., respinge ca nefondate contestaţiile declarate de inculpatii M.L., M.L.J. şi M.G.A., împotriva încheierii penale din camera de consiliu de la data de 12.02.2024 pronunţată de judecătorul drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dambovita. În baza art.275 alin.2 C.p.p. obligă contestatorii inculpati la plata sumei de 900 lei (cate 300 lei fiecare), cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.“, este soluţia pronunţată marţi de Curtea de apel Ploieşti în cazul celor trei interlopi suspectaţi că au ucis un om într-un hotel din Padina. 
Decizia este definitivă. 
Tribunalul Dâmboviţa a emis, în 12 februarie, mandate de arestare preventivă pe numele celor trei suspecţi -  Laurenţiu Marin, Louis Justin Marin şi George Armando Marin - în dosarul în care sunt inculpaţi pentru uciderea unui bărbat. Cei trei, care sunt fraţi, solicitaseră instanţei, prin avocaţi luarea măsurii arestului la domiciliu şi invocaseră constatarea nulităţii absolute a ordonanţei de punere în mişcare a acţiunii penale.
”În cursul nopţii de 10 spre 11 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgovişte”, a anunţat, IPJ Dâmboviţa.
Victima a intrat în conflict cu cei trei interlopi după ce aceştia au făcut referiri la soţia sa, iar el i-a luat femeii apărarea. Incidentele au avut loc în timpul unei petreceri, bărbatul ucis fiind un om de afaceri cunoscut în Târgovişte.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.