O viitură puternică a afectat, marţi dimineaţă, campingul din zona Cabanei Zănoaga din judeţul Dâmboviţa, apele luând o rulotă parcată în apropierea căsuţelor din camping şi blocând una dintre căile de acces către camping. Niciunul dintre cei 60 de turişti aflaţi în camping nu a fost rănit, transmit autorităţile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, o viitură s-a produs, marţi dimineaţă, în zona de munte a judeţului.
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
"Pompierii împreună cu jandarmii de la Postul Zănoaga au efectuat o recunoaştere pentru identificarea efectelor produse în campingul din zona în care se aflau 60 de persoane. Din verificările efectuate nu au fost identificate persoane cu probleme sau care să necesite asistenţă medicală, iar apa se retrage”, informează sursa citată.
 
FOTO: ISU Dâmboviţa
FOTO: ISU Dâmboviţa
 
Conform reprezentanţilor ISU Dâmboviţa, viitura a luat o rulotă parcată în apropierea campingului, însă căsuţele în care se aflau 60 de turişti nu au fost afectate, fiind construite pe o porţiune de teren mai ridicată. 
 
Drumul judeţean care duce către camping este parţial blocat de aluviuni şi doborâturi, astfel ca nu se poate face accesul de la Zănoaga către Dichiu, însă maşinile de teren au acces printr-un curs de apă cu debit şi nivel scăzut, peste care este construită o punte din bârne pe care pot trece şi pietonii, au precizat reprezentanţii ISU Dâmboviţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.