O femeie a fost rănită, vineri, după ce un camion încărcat cu lemne s-a răsturnat peste ea, în zona localităţii Moţăieni din judeţul Dâmboviţa. Centrul Infotrafic arată că accidentul a avut loc pe DN 71 Târgovişte - Sinaia, întrucât şoferul camionului nu a adaptat viteza la şoseaua umedă şi din cauza unei surpări mai vechi a drumului. Reprezentanţii ISU Dâmboviţa au anunţat ulterior că femeia, scoasă de pompieri de sub camion inconştientă, dar cu semne vitale, a murit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, pe DN 71, în zona localităţii Moţăieni, un camion încarcat cu material lemnos s-a răsturnat în afara şoselei, o femeie care se deplasa pe marginea drumului, ca pieton, fiind prinsă sub camion.

Acolo au intervenit trei autospeciale ale ISU, dintre care una de descarcerare grea, şi o ambulanţă SAJ.

Femeia a fost scoasă de sub camion, în viaţă, dar era inconştientă, fiind preluată de echipajele medicale, arată sursa citată. 

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul s-a produs după ce şoferul camionului cu lemne nu a adaptat viteza la condiţiile unui carosabil umed şi, din cauza unei surpări mai vechi a părţii carosabile, s-a răsturnat peste femeie.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa, trei echipaje de pompieri de la Fieni, Pucioasa şi Târgovişte au intervenit pentru descarcerare femeii, la sosirea primului echipaj de pompieri victima fiind conştientă şi prezentând multiple traumatisme. 

"Operaţiunea de extragere a victimei a fost îngreunată de terenul moale şi accidentat, care limita posibilităţile de utilizare a mijloacelor de descarcerare din dotare. Cu sprijinul unui operator economic din localitate, care a pus la dispoziţie o automacara, aflată în apropierea locului accidentului, s-a ridicat camionul în aşa fel încât să poată fi extrasă victima", arată ISU Dâmboviţa.

Conform sursei citate, pompierii au extras victima care devenise inconştientă, dar care prezenta semne vitale şi au predat-o echipajului medical SAJ, care a transportat-o la spitalul din Pucioasa.

Ulterior, reprezentanţii ISU au anunţat că femeia, în vârstă de 63 de ani, a murit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.