Şapte persoane au fost implicate într-o bătaie cu bâte şi lopeţi, vineri seară. Scandalul a izbucnit într-o sală de jocuri din comuna dâmboviţeană Potlogi, iar patru dintre cei implicaţi, suspectaţi că sunt cei care au provocat bătaia, au fost reţinuţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentele au avut loc vineri seară, în incinta unei săli de jocuri, din comuna Potlogi, satul Româneşti, martorii sunând la 112. 
„În urma deplasării la faţa locului şi a cercetărilor efectuate, a reieşit faptul că patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 32 de ani, din localitate, ar fi pătruns în sala de jocuri, având asupra acestora obiecte contondente (bâte şi lopeţi), şi ar fi agresat fizic trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 54 de ani”, informează Poliţia judeţeană Dâmboviţa.
În urma audierilor, anchetatorii i-au reţinut, sâmbătă, pe cei patru bărbaţi care au provocat scandalul, urmând ca aceştia să fie prezentaţi instanţei de judecată pentru dispunerea unei măsuri preventive. Ei sunt acuzaţi de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.