Poliţiştii din Dâmboviţa au reţinut un bărbat învârstă de 31 de ani din oraşul Titu, acuzat că în vara anului trecut a violat o tânără în vârstă de 16 ani. Alături de presupusul agresor, în acelaşi dosar au fost reţinute mama şi mătuşa fetei, acuzate de favorizarea făptuitorului, după ce au deteminat-o pe fata violată să nu depună plângere la poliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat dat publicităţii joi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, suspectul este acuzat că în 13 iulie 2017 ar fi violat o fată în vârstă de 16 ani.

Surse judiciare au declarat că adolescenta a depus plângere la poliţie, pe care ulterior a retras-o, apoi a revenit cu reclamaţia, fără a scoate certificat medico-legal.

Mama şi mătuşa fetei au fost cele care au făcut presiuni asupra acesteia să nu scoată certificat medico-legal şi să îşi retragă plângerea, au declarat surse locale.

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţ ăSocială şi Protecţia Copilului Dâmboviţăa, Cerasela Gurgu, a declarat pentru News.ro că DGASPC nu a fost informată în vara anului trecut despre acest caz, dar că reprezentanţii instituţiei s-au autosesizat după ce au aflat că presupusul agresor şi rudele fetei au fost reţinuţi.

Bărbatul în vârstă de 31 de ani şi cele două femei de 41 şi 50 de ani vor fi prezentaţi joi procurorilor de la Parhcetul de pe lângă Judecătoria Răcari, care continuă cercetările în acest caz. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.