Un bărbat din judeţul Dâmboviţa care a plecat de acasă, marţi, ameninţând că se sinucide, a fost căutat şi găsit de poliţişti, după ce soţia lui a cerut sprijinul autorităţilor. Pentru că există suspiciunea că bărbatul a înghiţit mai multe medicamente dizolvate într-un lichid, el a fost dus la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii din Dâmboviţa s-au mobilizat şi au pornit în căutarea bărbatului în vârstă de 62 de ani, din localitatea Sălcuţa, după ce soţia acestuia a mers la o secţie de Poliţie, marţi, în jurul orei 13, şi a anunţat că soţul ei a plecat de acasă, ameninţând că se sinucide. 
 
Mai multe echipe au pornit în căutarea bărbatului, în oraşul Titu, dar şi în comunele învecinate. 
 
”Bărbatul a fost identificat de poliţişti pe un câmp între localităţile Lunguleţu şi Titu, având un recipient de 2 litri în care ar fi dizolvat mai multe medicamente pe care le-ar fi consumat”, transmit oficialii Poliţiei judeţene Dâmboviţa. 
 
Bărbatul a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.