O autospecială din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Dâmboviţa a fost implicată, joi, într-un accident rutier. Autospeciala, care transporta o pacientă la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului din Târgovişte, a lovit o bătrână. Femeia a murit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc pe drumul naţional 71, în localitatea Mircea Vodă. 
„Din primele date, o ambulanţă ar fi acroşat şi accidentat o femeie, de 84 de ani. Traficul se desfăşoară alternativ, pe un sens. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier”; informează Poliţia judeţeană Dâmboviţa
Managerul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Dâmboviţa, Mihail Gheorghe, a declarat pentru News.ro că în urma impactului pietonul lovit de autosanitară a murit, fiind declarat decesul la locul accidentului. 
Conform reprezentantului SAJ Dâmboviţa, autospeciala transporta o pacientă de la Titu la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean Târgovişte şi avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase. În urma accidentului, pacienta aflată în ambulanţă, în vârstă de 71 de ani, nu a suferit vătămări. Aceasta a fost preluată de o altă autospecială care o duce la spital.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.