Un incendiu a izbucnit, duminică după amiază, într-un bloc din oraşul dâmboviţean Pucioasa. Din cauza degajării mari de fum, 11 locatari ai blocului au fost evacuaţi. Proprietarul apartamentului unde a pornit focul a suferit un atac de panică, fiind găsit în imobil de către salvatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul- a izbucnit în balconul unui apartament de la etajul patru al unui bloc de locuinţe situat pe strada Florin Popescu, în oraşul Pucioasa. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu degajare semnificativă de fum. 11 dintre locatarii blocului au părăsit imobilul.

„În interiorul apartamentului a fost găsit proprietarul, conştient, cu atac de panică. El primeşte îngrijiri medicale la faţa locului”, transmite ISU Dâmboviţa.

Incendiul a pornit la un aparat de aer condiţionat amplasat in balcon. La faţa locului au intervenit pompierii de la Detaşamentul Pucioasa şi de la Detaşamentul Târgovişte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.