Un cunoscut dealer de droguri din Timişoara a fost reţinut după ce a fost prins în flagrant în timp ce comercializa 2,5 kilograme de canabis, ambalat în 31 de pachete, anunţă Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă de miercuri al DIICOT, procurorii de la Serviciul Teritorial Timişoara au dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpatului Ovidiu Alexandru Iftode, pentru trafic de droguri de risc.

"Inculpatul este un cunoscut dealer local de droguri, acesta fiind cercetat şi în trecut pentru trafic de droguri de risc şi condamnat la o pedeapsă de 3 ani cu suspendarea executării în anul 2011", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, bărbatul şi-a reluat activităţile infracţionale, comercializând drogurile doar în cantităţi mari, de ordinul kilogramelor, unui cerc de dealeri stadali apropiaţi acestuia.

"În urma investigaţiilor derulate, în noaptea de 25/26.09.2018 inculpatul a fost prins în flagrant în timp ce comercializa o cantitate de 2,5 kg canabis, ambalată sub forma a 31 de pachete. Tranzacţia a avut loc în autoturismul inculpatului, parcat pe o stradă lăturalnică din municipiul Timişoara", se mai arată în comunicat.

Bărbatul urmează să fie prezentat Tribunalului Timiş cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.