Ionel Marcel Lepa, criminalul poliţistului din Recaş, judeţul Timiş, a fost prezentat în faţa magistraţilor de la Tribunalul Timiş care au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile. El este cercetat pentru ultraj, omor calificat, nerespectarea armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Judecătorii de la Tribunalul Timiş au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile pentru Ionel Marcel Lepa, bărbatul care l-a ucis pe poliţistul Cristian Anarhiei, aflat în misiune.

Lepa este cercetat pentru infracţiunile de ultraj, omor calificat, nerespectarea armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept.

Lepa este oricum încarcerat în Penitenciarul Timişoara unde are de ispăşit o pedeapsă de patru ani şi jumătate de închisoare pentru tâlhărie.

Pentru că s-a sustras de la executarea acestei pedepse, bărbatul a fost urmărit de poliţişti, iar în timpul acestei urmăriri l-a împuşcat mortal pe Cristian Amariei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.